منو شرکت ها خانه جستجو پروفایل
کارایی بهتر در اپلیکیشن
دانلود
خرید اشتراک
برنامه نویسی فرانت اند Front End چیست؟

برنامه نویسی فرانت اند Front End چیست؟

۱۴۰۲/۰۵/۰۲

|

نویسنده زلفا فرزانه

|

دسته بندی برنامه نویسی تحت وب

355 بازدید

در دنیای طراحی وب و برنامه نویسی حتما با اصطلاح فرانت اند (Front-End) مواجه شدید. در این مقاله از فرین پلاس به بررسی موضوعاتی مثل اینکه فرانت اند چیست، تفاوت بک اند با فرانت اند، مسیر شغلی فرانت اند کار شدن و همنیطور مهارت های لازم برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده فرانت اند می پردازیم.

فرانت اند Front End چیست؟

فرانت اند یعنی هر بخشی از یک برنامه یا وب سایت که کاربر با اون تعامل می‌کنه. بخش فرانت ترکیبی از دو عنصر: طراحی گرافیک (Graphic Design) و رابط کاربری (UI) هست. در بخش طراحی، طراح های گرافیک با نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ، ادوبی ایکس دی، فیگما و… ظاهر سایت رو طراحی می‌کنن. اما بخش توسعه‌ی رابط کاربری مربوط به پیاده سازی ظاهر سایت در قالب کدهای HTML، CSS و جاوا اسکریپت هست.

حالا که تعریف دقیقی از فرانت اند در ذهنمون داریم وقتشه که ببینیم فرانت اند اصلا برای چی ساخته شده و هدف از ایجاد اون چی بوده؟

فرانت اند برای این ساخته شده که کار با قسمت جلویی برنامه یا سایت که کاربر با اون در تعامل هست آسون و جذاب باشه تا کاربر بتونه راحت به دنبال خواسته‌های خودش بگرده. از طرف دیگه جذابیت هویت بصری سایت باعث جلب توجه کاربر میشه و اونو به استفاده از برنامه یا سایت ما تشویق می‌کنه.

برنامه نویسی فرانت اند چیست (Front End) ؟

قبل از اینکه وارد بحث معرفی زبان های برنامه نویسی فرانت اند بشیم، بهتره که بدونیم فرانت اند دولوپر کی هست و چه وظایفی رو به دنبال داره و همینطور بیشتر متوجه تفاوت یک برنامه نویس فرانت اند با بک اند بشیم.

به صورت خلاصه هر چیزی که در یک وب سایت به چشم اتون میخوره مثل دکمه ها، لینک ها، انیمیشن ها، منوها و… توسط یک برنامه نویس فرانت اند که به عنوان برنامه نویس سمت کلاینت هم شناخته میشن ایجاد شده. درست مثل یک صحنه تئاتر، شما به عنوان یک برنامه نویس فرانت اند مسئولیت طراحی صحنه، طراحی لباس، گریم صورت های بازیگرها و همنیطور دیالوگ های اونارو به عهده دارید یعنی شما تایین می کنید که تماشاگر ها چه چیزی رو ببینن و بشنون ولی به این که در پشت صحنه چه اتفاقاتی داره میوفته هیچکاری ندارید. دقیقا مثل یک وب سایت.

تفاوت فرانت اند و بک اند (Front End و Back End) ؟

back end vs front end

تفاوت فرانت اند و بک اند (backend & frontEnd) در برنامه نویسی مثل تفاوت در ظاهر و باطن هست. بطور خلاصه در یک صفحه وب، هرچیزی که در ظاهر شما میبینید توسط برنامه نویس فرانت اند (سمت کاربر) ایجاد شده و پشت صحنه اون وبسایت مثل بحث ثبت نام و لاگین و کامنت گذاری و… که اطلاعاتی بین کاربر و وبسایت ردوبدل میشه توسط برنامه نویس بک اند (سمت سرور) انجام میشه. بخوام تخصصی تر براتون این موضوع رو باز کنم باید بگم که کاربر برای تعامل با سایت و دسترسی به داده‌های اون، باید از طریق فرانت اند به بک اند متصل بشه و انتقال داده انجام بگیره. در بک اند ما یه سرور داریم که این سرور یه پایگاه داده داره و اطلاعاتی که بهش داده میشه رو داخل اون ذخیره میکنه. خب حالا نقش برنامه نویسی فرانت اند چیه؟ این بخش در اصل برای ایجاد یک رابط بین کاربر و سرور استفاده میشه؛ یعنی شما یه سایتی میسازید که کاربرا رو به سرور و دیتابیس متصل می‌کنه.  مثلا فرض کنید کاربر می‌خواد در سایت ثبت نام کنه. برای این کار میاد داده‌هاش را رو داخل فرمی که با زبان های فرانت اند طراحی شده وارد میکنه و با زدن دکمه‌ی ارسال این داده‌ها با کمک فرانت اند سایت، به سمت سرور یعنی بک اند منتقل میشن.

تفاوت میان طراح و توسعه دهنده وب

وقتی یکی میگه که طراح وب یا به عبارتی وب دیزاینرهست، اون به مجموعه ی وسیعی از مهارت ها اشاره میکنه که یکی از اون ها طراحی جلوه بصری وبسایت هست.

بخشی از طراحی مربوط به قسمتی هست که کاربرها می بینن و یا درواقع، بخش Front-End وب سایت محسوب میشه. یک طراح وب دغدغه اش اینه که وب سایت چطور بررسی می شه و کاربرها چطور با اون ارتباط برقرار میکنن (UX).

اما طراحی و توسعه وب سایت به دو بخش کلی front-end و back-end تقسیم می شه. توسعه دهنده front-end طراحی بصری یک وب سایت رو ( که یا خودش طراحی کرده و یا بوسیله طراح رابط کاربری ، طراحی شده و بهش داده شده ) کد نویسی میکنه. یک توسعه دهنده front-end از Html برای ساختار وب سایت ، از Css برای تعیین سبک و طرح بصری و از جاوا اسکریپت استفاده میکنه.

مهارت های لازم برای برنامه نویسی فرانت اند

تا الان باید متوجه معنی فرانت اند و کاربردهایی که داره شده باشید. همونطور که گفتیم برنامه نویسی front end برای چیدن ویترین سایت شما استفاده میشه. برنامه نویسای فرانت اند باید تمام تلاششون رو بکنن تا سایتی جذاب و در عین حال کاربردی بسازن. اما ببینیم مهارت‌های لازم برای توسعه فرانت چیست و یک برنامه نویس فرانت باید به چه ابزار هایی مسلط باشه؟

  • پیش پردازش‌های css مثل SASS و LESS
  • سرویس‌های restful و API
  • طراحی موبایل و ریسپانسیو
  • توسعه چند مرورگری
  • سیستم مدیریت محتوا
  • تست و خطایابی
  • گیت و کنترل نسخه
  • طراحی گرافیک
  • فریمورک های فرانت اند
  • زبان نشانه گذاری html
  • زبان استایل دهی CSS
  • زبان برنامه نویسی Java Script

در رابطه با فهرست بالا آموزش های رایگان زیادی برای تک تکشون در وبسایت فرین پلاس موجوده که می تونید به راحتی به دانلود و دیدن اونها بپردازید. 

در ادامه مسیر یادگیری فرانت اند رو باهم بررسی میکنیم.

زبان های برنامه نویسی فرانت اند

  • سی اس اس (CSS)
  • اچ تی ام ال (HTML)
  • جاوا اسکریپت (Java Script)

زبان های برنامه نویسی فرانت اند

زبان های برنامه نویسی فرانت اند خیلی سخت نیستن؛ ولی مهمن و برای یه توسعه‌دهند‌ی فرانت اند، دونستن همشون الزامیه. در ادامه هر کدوم از این زبان‌ها و کاربردشون رو برای شما توضیح میدیم.

زبان نشانه گذاری Html

html که مختصر hyper text markup language هست یک زبان نشانه گذاری (زبان نشانه گذاری نه برنامه نویسی!) هست که شامل تگ های متعددی میشه و اساس اون رو تشکیل میده. Html دقیقا مثل اسکلت بدن میمونه و اساس یک وب سایت رو تشکیل میده و عناصر مختلفی رو از جمله پاراگراف، لیست، عکس، صوت و غیره رو کنار هم قرار می‌ده تا چهارچوب اصلی صفحه وب رو ایجاد کنه. حالا که با اصلی‌ترین وظیفه HTML آشنا شدید، بذارید برای درک بهتر کاری که Html انجام میده مثالی ساده براتون بزنم: اگر HTML رو شبیه به یک ساختمون در حال ساخت در نظر بگیریم، مهندس عمران که نقشه ساختمون رو طراحی کرده و اسکلت اون رو می‌سازه حکم کسی رو داره که ساختار اصلی صفحات وب رو با HTML می‌سازه. همچنین مهندس معماری که وظیفه زیباتر کردن، طراحی و دیزاین ظاهر ساختمان رو به عهده داره درست مثل کسی هست که به کدنویسی با CSS در صفحات وب می پردازه.

کار اصلی شما در html قالب بندی سایت در برنامه نویسی فرانت اند هست. از مزیت‌های این زبان میشه به موارد زیر اشاره کرد:

مزایای HTML :

  • یادگیری آسون و لذت‌بخش
  • قابلیت اجرا در تمام مرورگرها
  • متن باز و رایگان بودن
  • ادغام آسون با زبان‌های سمت سرور مثل php

معایب HTML:

  • استاتیک بودن و وابستگی به زبان‌های سمت سرور برای تعامل با کاربر
  • ضعف در پشتیبانی از مرورگرهای قدیمی
  • نیاز به طراحی جداگونه هر صفحه به دلیل نبود قواعد منطقی برنامه نویسی

یاد گرفتن HTML اولین گام شما برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده فرانت اند هست. برای یادگیری هرچه زودتر این زبان به صورت کاملا رایگان در وبسایت آموزشی فرین پلاس اینجا (+) کلیک کنید

استایل دهی با CSS

تفاوت css و html

CSS که مخفف Cascading Style Sheets هست یکی از زبان های برنامه نویسی Front end برای استایل دهی هست که به تگ های html خاصیت و زیبایی می بخشه. همونطور که در عکس بالا می بینید Css درست مثل ظاهر جسم ما هست، همه ی چیزهایی که استخون ما رو پوشش دادن مثل گوشت و پوست و لباس و مو و هر چیزی که به جسم ما زیبایی جلوه داده (فکر کنین هیچ کدوم از اینا رو نداشتیم و فقط استخون بودیم html  خالی و بدون css هم دقیقا یه همچین چیزی میشه). در css ما یک تگ استایل داریم که داخلش می‌تونیم هر ویژگی مربوط به ظاهر المان‌های سایت مثل اندازه، رنگ، شکل و… رو تغییر بدیم. از مزیت‌های این استایل دهی با این زبان برنامه نویسی front end میشه به موارد زیر اشاره کرد:

  • ویژگی‌های بیشتری برای کار با اجزای صفحات نسبت به HTML داره.
  • بهبود بخشیدن به سرعت وب سایت و زمان بارگذاری کمتر برای صفحات وب
  • امکان ساخت جلوه‌های تصویری و انیمیشنی جذاب
  • نگه‌ داری آسون کدها
  • جلوگیری از کدنویسی کثیف و غیر اصولی

معایب CSS:

  • عدم نمایش درست در برخی مرورگرها
  • ناتوانی در انتخاب والد در CSS 
  • دسترسی برای ایجاد هرگونه تغییر به علت متن باز بودن CSS می‌تونه برنامه نویس هارو در دام تغییرات ناخواسته ای بندازه که ممکن هست روی ظاهر کل سایت تاثیر بگذاره.

و در اینجاست که با یادگیری css گام دوم رو در مسیر جذاب برنامه نویسی فرانت اند برمیدارید. در وبسایت آموزشی فرین پلاس آموزش های متعددی در این زمینه برای شما قرار داده شده که میتونید ازشون استفاده کنید

فریم ورک های CSS :

Bootstrap بوت استرپ

  • بوت استرپ (Bootstrap)

با اینکه CSS خالص (Pure CSS) به تنهایی بسیار قدرتمند هست و تقریبا هر نوع تغییری در ظاهر سایت باهاش امکان‌پذیره، اما فریم ورک های مختلفی برای راحت تر کردن کار وجود داره که واقعا کار هایی مثل ریسپانسیو رو ساده تر و سریع تر و با کد های کمتر انجام میدن، به کمک فریم ورک دیگه لازم نیست چرخ رو دوباره از نو بسازیم و درگیر مسائل تکراری بشیم چون به طور مثال برای ایجاد یک اسلایدر به جای نوشتن تعداد خط کد زیادی با css و جاوا اسکریپت می تونیم اون رو با چند خط کم تو فریمورک بوت استرپ پیاده سازی کنیم. پس استفاده از یکی از فریمورک های css مثل بوت استرپ (Bootstrap) بشدت الزامی هست که به سرعت ما و استاندارد شدن کد های ما کمک میکنه. کاربرد اصلی بوت استرپ در زمینه طراحی و توسعه وب سایت هست. در واقع این فریم ورک چارچوب اصولی هست که با استفاده از ابزار‌ها و امکانات موجود در اون می‌تونید صفحات مختلف سایت رو به بهترین شکل طراحی کنید. همچنین به منظور طراحی رابط کاربری (UI) صفحات یک وب سایت می‌شه از طرح‌ها و قالب‌های آماده موجود در این فریم ورک استفاده کرد. با استفاده از بوت استرپ می‌تونید زمان طراحی صفحات وب رو به حداقل برسونید و با سرعت بیشتری پروژه‌های خودتون رو پیش ببرید. 

یادگیری بوت استرپ یکی از لازمه های برنامه نویسی فرانت اند هست که شما میتونید با مراجعه به وبسایت فرین پلاس از آموزش های اون استفاده کنید و این تکنولوژی رو به صورت کامل و حرفه ایی بیاموزید.

زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (Java Script)

جاوا اسکریپت Java Script

خب در این قسمت میرسیم به زبان محبوب برنامه نویسی جاوا اسکریپت که به اختصار JS هم شناخته میشه. اگه بخوام طبق مثال اناتومی انسان بهتون بگم جاوا اسکریپت در فرانت اند چه نقشی داره تقریبا میتونم بگم مثل روح انسان میمونه. چیزی که باعث تعامل با جسم ما میشه و بهمون معنی میده جاوا اسکریپت هم برای html و css حکم روح رو داره. ما تا قبل از جاوا اسکریپت با استفاده از html و css فقط میتونستیم یک وبسایت استاتیک بسازیم یعنی چی؟

استاتیک به معنی نداشتن تعامل با کاربر هست در این حالت فقط یه سری مطلب و شکل و باکس و … به کاربر نشون داده میشه و هیچ ارتباطی با مخاطب گرفته نمیشه. اما وقتی جاوا اسکریپت به داستانمون اضافه میشه ما قادر خواهیم بود تا سایتمون رو دینامیک (پویا) کنیم که به معنی تعامل داشتن با کاربر هست. بذارید در مثالی ساده تر براتون توضیح بدم: به یک ساختمون فکر کنید، همونطور که پیش تر راجبش صحبت کردیم Html مثل بدنه و اسکلت ساختمون میمونه که همه چیز روی اون سواره، CSS مثل در، پنجره، دکوری جات و لوازم خونه میمونه اما اینکه پنجره چطور باز میشه یا به حرکت در اومدن آسانسور هنگام فشار دادن دکمه طبقه مورد نظر شما چطور انجام میشه همه و همه زیر سر جاوا اسکریپت هست یعنی این جاوا اسکریپت هست که به المان ها روح و جون میده و رفتارشون رو مشخص میکنه. حالا همین اتفاق دقیقا داره در صفحات وب اتفاق میوفته مثلا برای ثبت نام کردن یا ورود سایت باید با کاربر تعامل برقرار کرد به این معنی که با استفاده از جاوا اسکریپت الگوی صحیح مدنظرمون رو برای ایمیل، نام کاربری و پسورد مشخص کنیم تا اگر کاربر ایمیل و نام کاربری و پسوردی رو وارد کرد که با الگو مطابقت نداشت پیغام خطایی رو بهش نمایش بده و ازش بخواد که مطابق با الگوی مورد نظر کادر ها رو پر بکنه.

به این کار تعامل برقرار کردن با کاربر گفته میشه که توسط زبان جاوا اسکریپت امکان پذیره. البته ایجاد تعامل یکی از جنبه‌های کار جاوا اسکریپته. شما با کمک این زبان میتونید المان‌هایی مثل گرافیک‌های متحرک چند بعدی و قابلیت‌های بروزرسانی رو هم به سایتتون اضافه کنید.

مزایای Java Script :

  • فریم ورک ها،کتابخانه‌ها و به صورت کلی ابزارهای بسیار زیادی را در اختیارتان قرار می‌دهد.
  • یادگیری جاوا اسکریپت نسبت به خیلی از زبان‌های برنامه نویسی راحت‌تر است.
  • امکان ایجاد صفحات وب تعاملی و پویا را به برنامه نویسان می‌دهد.
  • کم کردن ریکوعست های سرور

معایب Java script :

  • دشواری در تشخیص دلیل خطا دادن و مشکل در دیباگ کردن
  • اجرا نشدن بر روی مرورگرهای قدیمی

بعد از آموزش و درک مفاهیم دو زبان HTMl و CSS که پایه و اساس صفحات وب هستن نوبت به یادگیری یک زبان برنامه نویسی سمت فرانت یعنی جاوا اسکریپت میرسه. فرین پلاس بهترین آموزش های جاوا اسکریپت رو از اساتید برتر دنیا در اختیار شما قرار داده.

کتابخانه های فرانت اند

کتابخانه در برنامه‌نویسی شامل مجموعه‌ای از کد‌های از پیش نوشته شده هست که بر اساس نحوه عملکرد موارد استفاده خود طبقه‌بندی شدن. در واقع این کد‌های از پیش نوشته شده در کتابخانه‌ها باعث افزایش سرعت انجام پروژه‌های مختلف و همچنین دسترسی آسان‌تر و سریع‌تر به توابع مختلف هر زبان برنامه‌نویسی می‌شن. کتابخانه‌ها می‌تونن یک پکیج کامل از انواع کد‌هایی باشن که در بخش‌های مختلف اجرای یک پروژه، برنامه‌نویس به اونها نیاز پیدا میکنه. در ادامه فهرستی از چند کتابخانه محبوب فرانت اند برای شما آماده کردیم:

 ری اکت (React. js )

ریکت React

 ری اکت یک فریم ورک نیست؛ بلکه یک کتابخانه وسیع و گسترده است. اما به دلیل قدرت و محبوبیت بالای React اون رو در دسته فریمورک‌ها قرار می‌دن. ری اکت با هدف توسعه اپلیکیشن فیسبوک، در سال ۲۰۱۱ توسط یکی از مهندسین نرم‌افزار این کمپانی طراحی شد. بعد از اون ری‌اکت در سال ۲۰۱۳ به عنوان یک کتابخانه معتبر و منبع باز به صورت عمومی منتشر شد و تا کنون به یکی از قدرتمندترین کتابخانه‌های فرانت‌اند و همچنین رقیب اصلی فریم ورک‌هایی از قبیل انگولار تبدیل شده. کاربرد اصلی ری اکت به عنوان یکی از بهترین کتابخانه های فرانت اند در توسعه و طراحی رابط کاربری یا همان UI انواع وب اپلیکیشن‌های SAP یا تک صفحه‌ای است. کتابخانه ری اکت امکانات و پکیج‌های بسیار زیادی رو در اختیار شما قرار می‌ده و با استفاده از اون می‌تونید به بهترین شکل رابط‌های کاربری حرفه‌ای رو برای اپلیکیشن‌ها طراحی کنید.

در قسمت دسته بندی ری اکت وبسایت فرین پلاس می تونید با این کتابخانه قدرتمند بیشتر آشنا بشید.

کتابخانه جی کوئری (jQuery)

جی کوئری نیز همانند ری اکت یک کتابخانه است که به واسطه وسعت خود در دسته بهترین فریم ورک ‌های فرانت‌ اند قرار می‌گیرد. جی کوئری از کتابخانه‌های بزرگ زبان جاوا اسکریپت است که در سال ۲۰۰۶ منتشر شد. با توجه به سال انتشار، می‌توان متوجه شوید که قدیمی‌ترین کتابخانه فرانت‌اند به حساب می‌آید.در واقع هدف اصلی استفاده از جی کوئری انجام عملیات‌های مختلف بر روی کد‌های css و DOM است. در واقع با استفاده از این کتابخانه می‌توانید بر روی سطح عملکرد و کارآیی و همچنین میزان تعامل یک وبسایت تمرکز کنید.

فریم ورک های فرانت اند

به زبان ساده فریم ورک در برنامه‌نویسی چارچوب نرم‌افزاری است که مجموعه‌ای از کتابخانه‌های آن زبان برنامه‌نویسی که دارای قوانین و محتویات خاصی هستند را در خود جای داده است. فریم ورک های فرانت اند مجموعه‌ای از کدهای جاوا اسکریپت هستند که برنامه نویس های حرفه ایی اون هارو نوشته ان و می‌تونید اونها رو در برنامه خودتون قرار بدید تا روند ساخت سایت شما سریع تر بشه. فریم ورک های فرانت اند تا حدودی مشابه چارچوب یک خونه واقعی هست که ممکنه شامل دستورالعمل‌هایی در مورد نحوه ساخت پنجره‌ها، درها یا اتاق‌های خاص باشه. بعد از اون توسعه‌دهنده خونه می‌تونه تصمیم بگیره که چطور قوانینی رو که فریم ورک به اونها ارائه می‌ده اتخاذ کنه و خونه رو به روشی که می‌خواد بسازه.

فریم ورک انگولار (Angular)

یکی از اصلی‌ترین و محبوب­ترین فریم ورک‌های فرانت‌اند، انگیولار است. این فریم ورک توسط تیم گوگل در سال 2010 به صورت عمومی منتشر شد که بسیار وسیع و جامع است و به همین واسطه ممکن است یادگیری آن برای برنامه نویسان مبتدی که تازه در حوزه فرانت‌اند مشغول به فعالیت شدند، دشوار و طاقت‌فرسا باشد. به همین واسطه پیشنهاد می‌کنیم در صورتی که قصد دارید فریم ورک انگولار را یاد بگیرید، حتماً تسلط خوبی بر زبان برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت داشته باشید تا با چالش‌های یادگیری روبرو نشوید. معمولاً این فریم ورک برای توسعه و طراحی اپلیکیشن‌های چند صفحه‌ای و تک صفحه‌ای بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از مهمترین مزایای فریم ورک انگولار، جامعه کاربری قدرتمند آن است. همچنین این فریم ورک مبتنی بر تایپ اسکریپت است.

فریم ورک Vue. js

این فریم ورک که در چند سال اخیر بین برنامه نویسان محبوبیت زیادی پیدا کرده، توسط یکی از توسعه‌دهندگان فریم ورک انگولار طراحی و منتشر شد و می­توانیم آن را نیز در دسته بهترین فریم ورک ‌های فرانت ‌اند قرار بدهیم. ویو جی اس برخلاف فریم ورک انگولار حجم نسبتا پایین‌تری دارد. به طور کلی Vue. js به عنوان ساده‌ترین فریم ورک جاوا اسکریپت شناخته می‌شود و به همین دلیل گزینه بسیار مناسبی برای برنامه نویسان مبتدی است که قصد یادگیری یک فریم ورک را دارند.

بازار کار برنامه نویسی فرانت اند

درآمد برنامه‌نویس های فرانت اند تفاوت چندانی با مهندسین نرم‌افزار و برنامه‌نویس های موبایل نداره و این برنامه‌نویس ها تقریبا به یک اندازه حقوق می‌گیرن. با این حال طراحان رابط کاربری و تجربه کاربری (UI/UX) حقوق کمتری در مقایسه با برنامه‌نویسان سمت کاربر دارن.

بر اساس گزارش جاب ویژن، برنامه‌نویسان HTML، CSS یا JavaScript یعنی همون یک فرانت کار در سال ۱۴۰۰ در شهر تهران، در سه سطح جونیور، متوسط (Mid) و حرفه‌ای (سنیور) ، به ترتیب، حدود ۶ و نیم میلیون تومان، دوازده میلیون تومان و ۱۶ میلیون تومان درآمد دارند. میانگین حقوق این برنامه نویسان در دیگر شهرهای بزرگ چیزی حدود ۹ میلیون تومان است. برنامه‌نویسان NodeJS تقریبا حقوق مشابهی با برنامه‌نویسان HTML، CSS یا JavaScript دریافت می‌کنند اما حقوق برنامه‌نویسان انگولار، در تمامی سطوح، کمی بالاتر است. این در حالی است که برنامه نویسان React درآمد بسیار بالاتری دارند و یک برنامه نویس React حرفه‌ای در شهر تهران در سال ۱۴۰۰ چیزی حدود ۲۶ میلیون تومان حقوق می‌گیرد.

چرا فرانت اند؟ مزایای شغلی فرانت اند چیست؟

مزایای شغل فرانت اند یکی دو تا نیست. تو دنیای مدرن، هر سازمانی باید یه وب سایت داشته باشه. دنیای وب دنیایی هست که روز به روز به کاربرانش اضافه میشه و قرار نیست حالا حالا از کار بیفته. در دنیا بیش از 1.8 میلیارد وب سایت داریم و آمار نشون میده که فرصت‌های شغلی طراحی وب توی دنیا از هر شغل دیگه‌ای بیشتره. این تنها مزیت شغل فرانت اند نیست. مزایای دیگه‌ای هم هست که شما رو از انتخاب این شغل راضی نگه میداره، مثلا:

  • رشد شغلی زیاد برنامه نویسی فرانت اند
  • یادگیری و استفاده از اون خیلی راحته
  • یک رشته‌ی جذاب و خلاقانه‌اس که هیچوقت ازش خسته نمیشین
  • حقوق خوبی داره و میتونین به راحتی درآمدتون رو افزایش بدین
  • فرانت اند هر روز رشد میکنه و شمام میتونین در این حرفه پیشرفت کنید
  • در هر نقطه ای از دنیا که باشین، می‌تونین کار تون را انجام بدین
  • میتونین از فرصت‌های شغلی خارج کشور استفاده کنید
  • میتونین به صورت فریلنس برای خودتون کار کنید و یا دوره های آموزش آنلاین خودتون رو برگزار کنید

حرف آخر

در این مقاله راجب تعریف فرانت اند و زبان های برنامه نویسی فرانت اند وب بحث شد و گفتیم زبان های برنامه نویسی فرانت اند چیا هستن و مسیر یادگیری فرانت اند دقیقا چطوری هست. یکی دیگه از مواردی که بهش اشاره کردیم اینه که مهارت‌های لازم برای یه برنامه نویس فرانت اند چیست و چه فریمورک‌هایی لازمه یاد بگیره.

نظر کاربران
امتیاز
0
0
0
0
0
میانگین 0
کل رای ها0
دوره های کسب و کار طراحی وب
دوره های طراحی تجربه کاربری
دوره های سئو
دوره های سئوی محلی
دوره های سئوی تصویر
دوره های ری اکت
دوره های انگولار
دوره های ویو جی اس
دوره های جی کوئری
زیرنویس فارسی
با jQuery با DOM کار کنید
زیرنویس فارسی
سایت خود را با جی کوئری متحرک کنید
زیرنویس فارسی
بوت استرپ 4 برای همه
Udemy جان الدر
John Elder
بوت استرپ 4 برای همهBootstrap 4 For Everyone
4:12:17
زیرنوس انگلیسی
۱۴۰۲/۰۵/۱۵
دوره های ری اکت نیتیو
کتاب های پیشنهادی
0